Работно време: 24/7

Ви помагаме достоинствено да ги испратите
Вашите сакани.

Лиценциран погребален оператор - Спокој

Погребалното претпријатие СПОКОЈ - Струга врши продажба на погребална опрема, лиценциран превоз на покојни со специјални погребални возила од сите болници и други установи во и надвор од државата, капела 24 часа, целосна тоалета на покојните, откоп/закоп на гробно место на целата територија на Република Македонија и други услуги на едно место.

  • Поседуваме лиценца издадена од Министерството за транспорт и врски на Република Македонија
  • Голем избор на погребална опрема со бесплатна достава и услуга на врвно ниво по најповолни цени.
  • Работиме 24 часа . Се наоѓаме на влезот на градот Струга кај кружниот тек.

Зошто ние

Зошто да не изберете нас?

01

Достапни 24/7

Достапни сме во секое време. Доаѓаме на повик.

02

Превоз

Поседуваме специјални возила од сите болници и други установи во и надвор од државата.

03

Опрема и услуга

Обезбедуваме голем избор на опрема со услуги прилагодени на барањата по најдостапни цени.

04

Лиценца

Поседуваме лиценца издадена од Министерството за транспорт и врски на Република Македонија.

Што нудиме

Наши услуги

Продажба на погребална опрема

Лиценциран превоз на покојни

Капела 24 часа

Целосна тоалета на покојните

Откоп/закоп

Цветни аранжмани

Ви помагаме достоинствено
да ги испратите
Вашите сакани.

Контакт

Контактирајте не

Адреса:

ул. Пролетерски Бригади бр. 55, Струга, Македонија

Работно време:

Понеделник-Недела:
Нон-стоп

Телефон:

+389 78 221 613
+389 75 540 921
+389 77 843 830

Се вчитува...
Дојде до грешка. Ве молме обидете се повторно.
Вашата порака е испратена. Благодариме!